MISSIE

STEUN U, STAP VOOR STAP, NAAR EEN MEER VERANTWOORDELIJKE CONSUMPTIE.

Het project is ontstaan ​​uit een levendig gesprek, waarbij we ons realiseerden dat we het dubbel eens waren: eerst op onze wens om anders (beter) te consumeren, vervolgens op onze moeilijkheid om te weten waar te beginnen ...

Een beetje verloren in het licht van de hoeveelheid informatie en mogelijke alternatieven, hebben we gekozen voor eenvoud door onszelf op de meest klassieke manier mogelijk te informeren: door lid te worden van blogs en discussiegroepen, door boeken te lezen en artikelen, dan de deur van onze eerste bulk supermarkten duwen... En het was eindelijk daar, op de deurmat, dat het idee bij ons opkwam: waarom ons onderzoek en onze ontdekkingen niet delen?

Unity making sterkte (#Belgium), hebben we toen besloten om onze krachten te bundelen om Maison Zéro te creëren: thematische kits om een ​​meer verantwoorde consumptiemodus te initiëren, zacht en zonder schuldgevoel!

We hebben niet een paar mensen nodig die zero-waste tot in de perfectie beoefenen...

We hebben miljoenen mensen nodig die het imperfect doen.

Zoals vele volgers van deze filosofie zijn we ervan overtuigd dat elk gebaar, hoe klein ook, belangrijk is. Het is niet nodig om je bij de minste stap schuldig te voelen: het belangrijkste is om het te proberen.

We hopen dat onze aanpak u in staat stelt uw dagelijks leven te verbeteren, dat we u helpen bij uw overgang naar een groenere wereld en dat Maison Zéro u evenveel geluk zal brengen als het ons elke dag brengt!