PRESENTATIE // HABEEBEE

Habeebee is een kleine zeepfabriek in Brussel die een samenwerkingsproject combineert om bijenkorven aan particulieren te bieden met de productie van biologische cosmetica op basis van ingrediënten geproduceerd door onze vrienden de bijen.

Heb je niets begrepen? Het is normaal: we leggen het u uit!

Aan de basis was er Alexia (droomantropoloog), Magali (nieuwsgierige apotheker), bijen (nobele voeders) en een bijenkorf. 

Toen was er een eerste productie van honing en bijenwas, markten, nieuwsgierige en toegewijde klanten, nieuwe partners (koekoeksavond!) En vandaag is de kleine Habonnerie Savonnerie veranderd in een prachtige samenwerkingsproject dat amateur-imkers samenbrengt rond een concept van familie en natuurlijke bijenteelt (respect voor bijen en mensen).

Het principe voor imkers? Maak een plaats voor een bijenkorf in hun tuinen, oogst de honing die ze willen (genoeg om familie en vrienden te voeden) en laat de overtollige was achter in de Savonnerie Habeebee, in ruil voor goedkope producten en advies in overvloed!

De Habeebee-zeepfabriekin Boitsfort transformeert deze buitengewone bijenwas met hart, knowhow, geduld en passie in koudgeperste zeep, oliën, balsems, kaarsen... 

We hadden een moeilijke tijd om te kiezen welke van al deze uitzonderlijke producten in uw kits aanwezig zou zijn ... Maar we moesten beslissen!

Daarom hebben we voor u het serum "Visage Waouw" (verkrijgbaar in de kit Badkamer - Luxe), de lippenbalsem "Le ptit Beezou" (verkrijgbaar in de kits Noel Cocon en SOS Hiver) en de "Liniment Dément" geselecteerd (beschikbaar in de Baby).

Alleen eenvoudige, alledaagse producten, alleen biologisch, puur, goed, gewoon!

Heb je door deze presentatie meer willen leren over de voordelen van bijenwas en propolis, of wil je zelfs een imker worden??

N’attendez plus! It’s time to bee! 🐝

Share this Post