MILIEUVRIENDELIJKE KITS
VOOR THUIS

LOCAL | BIO | ECO

HET CONCEPT? Bied je, in de vorm van ecologisch verantwoorde themakits bestaande uit lokale (Belgische) producten, de paar essentiële dingen om je in een meer verantwoorde consumptiemodus te brengen en een eerlijkere, duurzamere en minder plastic toekomst te garanderen! 

Elke kit bestaat uit 3 tot 7 producten die zijn gemaakt door lokale ambachtslieden om u te helpen uw afval te verminderen en anders te consumeren; didactische bladen over de aangeboden producten; evenals een herbruikbare bulkzak van biologisch katoen om verpakking voor eenmalig gebruik te voorkomen en uw boodschappen te doen.

Ze moeten ad hoc online worden gekocht volgens uw wensen (zonder abonnementsformule) en gratis worden opgehaald in onze super partner verzamelpunten of rechtstreeks bij u thuis afgeleverd!

In onze sectie 'Blog' kunt u meer te weten komen over onze filosofie, over elke ontwerper / vakman geselecteerd voor het maken van de kits, over onze producttests en zelfs over favoriete internationale initiatieven.

Badkamer, keuken, winter ... Ontdek de kit die het beste bij u past en bestel deze online!

Loading...
Hartelijk dank! Je bent goed geregistreerd.

Door op deze knop te klikken, gaat u ermee akkoord uw e-mailadres te delen met Maison Zéro om nieuws, innovaties en marketing-e-mails te ontvangen. U kunt zich natuurlijk altijd uitschrijven door op de knop "Uitschrijven" te klikken.